K
   

Koret og musikken

YOUTUBE-FILMENE HEROVER:

Sammenklip af 5 sange fra forårskoncerten 2018

Sæsonen er Slut (C.V. Jørgensen) fra forårskoncerten 2018

Sammenklip af 3 sange fra forårskoncerten 2017

3 danske sange, efteråret 2016 på Stændertorvet i Roskilde

Broken Wings, foråret 2013

Michael Jackson-medley, foråret  2011

 

KORETS HISTORIE:

Koret blev startet op i efteråret 2007 af Gitte Degn Calstrup. Temaet var musicalsange og koret hed dengang Musical-koret. I to et halvt år ledede Gitte koret med kæmpe entusiasme og fik oparbejdet en rigtig god kor-kultur. Hun lærte alle at turde synge igennem, koncentrere sig om at lære nye komplicerede korstemmer og hygge sig sammen samtidig.

I februar 2010 videregav Gitte koret til Mette, som herefter drejede musikstilen over i mere rytmiske sange a la Sting og George Michael. I Juni 2010 lavede koret sin første koncert under Mettes ledelse. I efteråret 2010 tog koret fat på flere nye sange af bl.a. Queen, Leonard Cohen og Michael Jackson. I foråret 2011 arbejdede vi intenst på at gøre os klar til de to forårskoncerter fyldt med super gode numre på Høje Taastrup Torv og i Roskilde Baptistkirke d. 28. og 29. maj. I foråret 2012 gentog vi successen - nu med en masse nye sange på repertoiret - i City 2 og Roskilde Baptistkirke d. 2. og 3. juni.

I foråret 2013 deltog vi i "Syngepausen" i Roskildes gågade og sang minikoncert til en korworkshop i Hedehuset. Derudover havde vi en skøn forårskoncert - denne gang akkompagneret af en rigtig god jazztrio. Se optagelsen af "Broken Wings" herover. Efteråret 2013 bød på koncerter på Taastrup Teater til forenings-prisuddeling og i Hedehuset til "lyserød lørdag". Der startede også dejligt mange nye sangere dette efterår.

I foråret 2014 havde vi koncert på Farmers Market i Taastrup, på gågaden i Roskilde, i Baptistkirken og i City 2. Efteråret 2014 bød på koncert på Kunstudstilling på Musicon i Roskilde, på optræden i Odd Fellow Logen, Roskilde og på en flashmob-lignende event på Ro's Torv.

I foråret 2015 havde vi bl.a haft en fælles korworkshop og koncert med koret Sweet and Swing, har optrådt til Stafet For Livet i Byparken i Roskilde og har haft vores egen forårskoncert.

Foråret 2016 har budt på en helt særlig koncert med Sys Bjerre og hendes band

I 2017 har vi sunget en del danske pop-sange og bl.a optrådt i forbindelse med Spil Dansk ugen i Roskilde. Derudover også koncerter ved åbningen af ny banegårdsplads i Hedehusene og til Torvedag på Axeltorv i Taastrup. i efteråret har vi været en del af Roskildes Lysfest optog  

Koret overtages i 2022 af korleder Anja Akselbo